Ett beslut!

Idag har jag fattat ett stort och viktigt beslut. Efter några fruktansvärda dagar på helfart har jag beslutat att gå över till halvfart igen. Dels för att jag verkligen mått så fruktansvärt dåligt och inte känt igen mig själv. Främmande beteenden och skrämmande tankar och funderingar har präglat dessa dagar och därmed lett till mitt beslut. Något annat som påverkat mitt beslut är att jag känner att det blev alldeles för tätt in på min förra omgång med helfart. Jag känner också att jag tagit ett helt rätt beslut och kommer nu i fortsättningen äta nyttig och bra kost med begränsade kolhydrater och i begränsad mängd. Jag vet att detta kommer att bli jättebra. Nu ska jag mysa lite till med familjen innan det blir läggdags.

Kram på er!

Impulsresa!

Idag är det tredje dagen på min andra omgång med helfart och jag har verkligen haft en riktig skitdag. Jag finner inga ord utan är bara glad att den börjar lida mot sitt slut. Mådde så dåligt i eftermiddags att jag bestämde mig för att åka hem till Tidaholm, så en timme senare satt jag på tåget och hör och häpna - inga förseningar. Trots att det hade varit förseningar i stort sett hela dagen så slapp jag undan det, skönt. Så nu ligger jag i min säng hemma hos världens underbaraste familj med världens sötaste vovve nedanför fötterna, så nu känns det lite bättre än vad det gjorde tidigare idag. Nu ska jag och vovven mysa lite och sen sova! Godnatt! 


Olle <3


Ett vrak!

Ja, idag ser jag inte bara ut som ett vrak utan jag känner mig som ett också. Helst av allt skulle jag bara vilja vara instängd i min lägenhet resten av dagen men nej Amanda, sånt där finns inte i ditt nya liv längre. Så därför ska jag snart (när jag tvättat klart) åka in till stan för att först ta en kaffe med Carro och sen gå till Xtravaganza och träna. Där får jag förhoppningsvis träffa min fantastiska vän Åse, som också går på samma diet som jag. Åse är en levnadsglad och stark kvinna som jag verkligen avgudar. Det är så skönt att ha någon som tänker likadant som en själv i många situationer för då kan vi peppa varandra. Ikväll tänkte jag fixa lite i lägenheten och försöka plugga lite, hinner nog med att skriva lite här också. Nu blir det en shake, undra vilken smak jag ska ta? ;)


Ny omgång!

Efter flera vänners önskan om att ta tag i mitt bloggande igen tänker jag nu göra ett försök. Både för er och för min egen skull. Idag har jag nämligen kört igång med helfart igen, vilket kommer innebära 3 soppor/shakes om dagen. Tanken är att jag ska köra februari månad, alltså i 4 veckor. Men har sagt att om det känns bra så fortsätter jag även in i mars månad, men minst 4 veckor i alla fall. Syftet med att köra en helfartsomgång till är främst för att jag snabbare vill nå mitt mål och för att jag känner att jag vill nå -20kg nu i vår innan det är dags att fylla garderoben med vårkläder. Vet att det kommer att kännas så mycket bättre om jag får ta ytterligare en storlek mindre på vissa klädesplagg då den känslan är oslagbar. Som sagt, första dagen på helfart idag, det har gått mycket bra, betydligt bättre än första gången jag körde på helfart. Ganska självklart kanske då min magsäck är mindre nu än vad den var i höstas. Därmed har hungerkänslorna inte varit lika "starka" idag men jag kan inte förneka att jag är lite hungrig men jag känner att jag kan tackla det på ett annat sätt den här gången. Har till och med varit och tränat ikväll, det blev ett tufft spinningpass. Så skönt att få svettas och bara köra skiten ur sig. Nu ska jag ta och sätta punkt för idag, godnatt!

RSS 2.0